Kostenbesparing door B2B webshop portal

B2B webshop op SANA Commerce

Over Weleda

Weleda is een onderneming, begonnen in 1921 als farmaceutisch laboratorium met een eigen geneeskruidentuin. Tegenwoordig is Weleda wereldwijd producten van antroposofische (zelfzorg)geneesmiddelen en puur natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten. Bekijk de site hier.

Uitdaging

De uitdaging voor Weleda was om twee B2B webshops te ontwikkelen. Een webshop voor Weleda Partner Schoonheidsspecialisten, en een webshop voor regiomanagers. De webshops zijn zo ontwikkeld, dat beide partijen direct online bestelling kunnen invoeren, die direct worden verwerkt met het door Weleda gebruikte ERP pakket; Microsoft Dynamics NAV.

Oplossing

De oplossing is gebaseerd op Sana Commerce B2B met Navision integratie. Weleda Partner schoonheidsspecialisten en regiomanagers kunnen hierdoor direct bestellingen via internet plaatsen in plaats van met bestelformulieren te werken. Hierdoor wordt veel tijd en geld bespaard.

Resultaat

De webshops zijn volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV, waardoor de druk op de backoffice van Weleda sterk is afgenomen. Alle informatie wordt real-time uit Navision gehaald en wordt real-time in Navision geplaatst.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?