Webshop bouw, design en online marketing

Cross-channel webshop op basis van Magento Enterrprise

Over Sport 2000

SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.600 winkels in 19 landen. Alle Sport 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een brede collectie sport gerelateerde producten van verschillende topmerken. Professioneel advies en een goede service staan hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis om klanten van optimaal advies te voorzien. Bekijk hier de SPORT 2000 webshop.

Uitdaging

SPORT 2000 heeft ISM eCompany uitgekozen om het voetbalassortiment van de keten bij de doelgroep onder de aandacht te brengen bij de start van het nieuwe voetbalseizoen. Hierbij waren vooral de online marketing activiteiten erg belangrijk. Het doel was om zoveel mogelijk traffic te generen naar de 90 fysieke winkels van SPORT 2000 in Nederland. Bovendien was SPORT 2000 toe aan een nieuw design van de webshop.

Oplossing

De grafische en interactieve designers van ISM eCompany hebben de vormgeving van de nieuwe webshop verzorgd, waarbij SEO en conversiegerichtheid hoog in het vaandel stonden. De webshop sluit volledig aan op de huisstijl van SPORT 2000. ISM eCompany’s online marketing specialisten bieden ondersteuning aan bij: Google Adwords campagnes, zoekmachine optimalisatie (SEO), affiliate marketing en e-Mailmarketing.

Resultaat

Het resultaat is webshop en e-Commerce strategie met een optimale balans tussen branding, vindbaarheid, conversie en cross-channel, waarbij de e-Commerce specialisten van ISM eCompany nauw samenwerken met de e-Commerce afdeling van SPORT 2000. Na oplevering wordt de traffic, conversie en loyalty voortdurend geoptimaliseerd. Bezoek de webshop van SPORT 2000 hier.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?