Online omzetverhoging

Verhoging online rendement met SEO en Adwords

Over Skiwebshop

SkiWebShop is dé online skishop voor skikleding en ski accessoires. SkiWebShop verkoopt skikleding van gerenommeerde wintersportmerken als Spyder, Emmegi, Luhta en Diel. Skiwebshop bestaat ruim 5 jaar en vindt klantvriendelijkheid, service en vertrouwen belangrijkse speerpunten. SkiWebShop biedt skikleding voor heren, dames en kinderen in verschillende stijlen, kwaliteitsniveaus en maten. Bekijk hier de site van SkiWebShop.nl.

Uitdaging

SkiWebShop.nl benaderde de online marketing experts van ISM eCompany om met de huidige webshop meer omzet te realiseren. De focus lag op het optimaliseren van de webshop voor zoekmachines (SEO) en het inzetten van Google Adwords voor het genereren van extra kwalitatieve traffic.

Oplossing

Online Marketing Experts van ISM eCompany hebben voor SkiWebShop.nl een technische SEO analyse van de Magento shop gemaakt met daarin verbetervoorstellen die nodig waren om de shop beter vindbaar te maken in de natuurlijke zoekrestultaten van zoekmachines. Daarnaast is er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd en zijn de medewerkers van SkiWebShop getraind voor het schrijven van zoekmachine vriendelijke content. Ook heeft ISM ondersteuning geboden om de autoriteit van de webshop naar een hoger niveau te brengen. Naast dit zoekmachine optimalisatie traject is het Google Adwords account overgenomen en zijn doelstellingen gesteld op het gebied van ROI voor het Adwords kanaal.

Resultaten na 1 jaar

  • 70% Meer bezoekers
  • 70% Meer omzet internationaal
  • 360% Hoger ROI uit Google AdWords

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?