Balans tussen inspiratie, beleving en online conversie

Magento Enterprise webshop en online marketing

Over Silver Creek

Silver Creek is een merk van de B32 Groep, welke ook twee retailformules exploiteert; Open32 en Blue32. De B32 Groep heeft ruim 60 winkels in Nederland. Deze winkels hebben Multi-brand formules waar zij onder andere de merken G-Star RAW, Replay, PME Legend, Matinique, Cast Iron, Diesel, Hilfiger Denim, Dept en Silver Creek verkopen. Met Silver Creek tracht B32 een modieus, fris en jong merk neer te zetten van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk de webshop van Silver Creek.

Uitdaging

B32 Groep, eigenaar van Silver Creek, heeft een groot aantal fysieke winkels. Naast deze winkels is er nu ook een webshop voor haar eigen merk Silver Creek. Met deze webshop hoopt zij nieuwe klanten te bereiken. De wensen van Silver Creek waren met name gericht op het vinden van een verhouding tussen inspiratie, beelden, beleving en conversie. Deze webshop dient volledig aan te sluiten bij de merkbeleving die men ervaart in de fysieke winkels.

Oplossing

De webshop biedt een omgeving om inspiratie op te doen door een campagne-pagina en een lookbook met mini-shop. In het lookbook kunnen bezoekers de getoonde producten direct aan hun winkelmand toevoegen. Zo hoeft de bezoeker geen ‘uitstapje’ te maken naar de shop-pagina’s. Bezoekers kunnen de producten ook via productoverzichten en detailpagina’s bekijken en bestellen. Bestaande klanten van Open32 en Blue32 kunnen online hun bestaande B32-klantenkaart gebruiken. Voor deze klanten is een koppeling gemaakt met het bestaande loyaliteitsprogramma. De webshop heeft een store-locator waarop alle verkooppunten zichtbaar zijn.

Resultaat

De webshop Silvercreek.nl is gebouwd in Magento Enterprise. Er is gebruik gemaakt van diverse functionaliteiten zodat producten geïmporteerd, voorraadstatussen bijgehouden en orders geëxporteerd kunnen worden van en naar het door hen gebruikte ERP systeem. ISM eCompany verzorgt de realisatie, hosting & beheer en online marketing voor Silver Creek. Ook het design van de shop is gemaakt door ISM eCompany.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?