Verhoging online omzet

Internationale Magento Enterprise webshop

Over GAB

Groep Alain Broekaert of GAB is de officiële distibuteur in België en Luxemburg van onder andere; Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en Pepe Jeans. In korte tijd groeide Showroom86 uit tot een belangrijke speler in de fashion wereld, gespecialiseerd in retail en wholesale. Met de lancering van de webshop vanShowroom86 breidde zij haar activiteiten uit naar de online fashion retail. Neem hier een kijkje in de webshop.

Uitdaging

Groep Alain Broekaert (GAB) wilde haar huidige Magento Enterprise platform voor showroom86.be optimaliseren, om voorop te blijven lopen in de Belgische markt. Het importeren van de producten moest eenvoudiger, de webshop moest sneller worden en de vindbaarheid van de webshop in Google moest worden verbeterd.

Resultaat

ISM eCompany heeft een code-review uitgevoerd, de webshop in beheer genomen en overgezet naar ISM webservers. De e-Commerce designers van ISM hebben een conversieverhogend design ontworpen. e-Commerce marketing consultants hebben op basis van een trafficplan en conversieplan de omzet van de webshop structureel verhoogd. 

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?