Magento e-Commerce Scotch & Soda

Platform optimalisatie met focus op conversie verhoging

Over Scotch & Soda

Scotch & Soda besteedt veel tijd aan details en fine-tuning van ieder kledingstuk. Inspiratie voor kleding haalt Scotch en Soda uit de hele wereld. Scotch & Soda is een sinds de jaren '80 in Amsterdam gevestigd modemerk. In 2001 is met de nieuwe eigenaren het merk opnieuw gelanceerd. Na de start van een succesvolle mannenlijn werd ook een collectie voor vrouwen gelanceerd. Eind 2010 is het eerste Scotch & Soda parfum gelanceerd onder de naam van Barfly, waarmee een droom voor Scotch & Soda uitkwam. Scotch heeft momenteel meer dan 50 Scotch & Soda winkels wereldwijd, meer dan 7000 andere verkooppunten en een volledig online aanwezigheid met geïntegreerde webwinkel, blog en social media-date. Scotch & Soda heeft shops in meerdere landen en ook een mobiele webshop welke ook door ISM eCompany is ontwikkeld. Bekijk hier de webshop van Scotch & Soda.

Uitdaging

Scotch & Soda zocht een flexibele e-Commerce partner die zeer veel aanpassingen aan de huidige webshop kon verrichten in een korte tijd, waarbij conversie-optimalisatie centraal stond.

Oplossing

Om deze reden zijn ISM en Scotch & Soda een samenwerking aangegaan waarbij een e-Commerce consultant op wekelijkse basis het platform optimaliseert met conversieverhogende functionaliteiten. De meest bijzondere functionaliteiten zijn gebouwd rond de sale periode, waardoor Scotch & Soda hierop snel kan inspelen. Dit was een uitdaging omdat de aangepaste sale prijzen meerdere malen per week in meerdere landen geïmporteerd diende te worden. Tegelijkertijd moest ook de nieuwe collectie op de landenshops vertoond worden.

Resultaten

In een korte periode is veel geoptimaliseerd. In anderhalve week tijd is onder andere een complexe coupon functionaliteit geimplementeerd. Deze coupon functionaliteit heeft in een zeer korte periode gezorgd voor een enorme toename in omzet. Voortdurend is ISM eCompany bezig met het implementeren van conversie-verhogende functionaliteiten op basis van een e-Commerce optimalisatie roadmap.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?