Traffic generatie naar fysieke winkels

Cross-channel webshop op basis van Magento

Over Roobol Woonwinkels

Roobol is een familiebedrijf en al sinds 1946 de specialist in woontextiel. Roobol beschikt over tientallen winkels voor vloerbedekking en raambekleding. Roobol werkt met betrokken managers die hart voor de zaak hebben. Zij hebben aandacht voor de klant, verlenen goede service en geven uitgebreid advies. Bekijk de webshop van Roobol.

Uitdaging

Roobol schakelde ISM eCompany in voor het bouwen van een nieuwe website en webshop. Belangrijkste doel is om de online orienterende consument te converteren naar een aankoop in een van de fysieke winkels van Roobol.

Oplossing

Roobol.com is ontwikkeld op de Magento Community Edition. Consumenten kunnen nu in de webshop online bestellingen plaatsen en voor de complexere producten (zoals gordijnen) een offerte of advies op maat aanvragen. Het design is ontworpen door Guilty People, de design afdeling van ISM e-Company. De online marketeers van ISM verzorgen de online marketing voor Roobol.com, zoals SEO, Adwords campagnes en conversie-optimalisatie.

Bij het realiseren van de website is veel aandacht besteed aan content in de vorm van artikelen en sfeerbeelden. Consumenten kunnen online producten bestellen of op basis van door hen ingevulde gegevens, zoals bijvoorbeeld oppervlakte en het aantal kamers, een advies op maat aanvragen. Bestaande klanten controleren op de website aan de hand van hun ordernummer wanneer hun bestelling bezorgd.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?