Hogere service voor zakelijke klanten

B2B webshop op SANA Commerce

Over REV’IT!

REV'IT! is een wereldwijd actieve onderneming gespecialiseerd in het design en de ontwikkeling van motorkleding en –accessoires. Vanuit twee kantoren (REV'IT! Sport International in Oss en REV'IT! Sport USA in Brooklyn, New York) verkopen zij sinds 1995 hun assortiment in meer dan 30 landen. Sinds kort verloopt de verkoop van REV’IT! kleding via de online B2B portal Sana Commerce Live. Dealers en agenten bestellen hier centraal producten en zien direct online de status van orders en voorraad. Bekijk hier de website.

Uitdaging

Realiseer een B2B webshop waar dealers 24 uur per dag, zeven dagen in de week bestellingen kunnen doen en toegang hebben tot actuele productinformatie. Het doel is het maken van een efficiencyslag in het order-intakeproces, hetgeen moet leiden tot een hogere service voor zakelijk afnemers. De B2B portal dient bovendien aan te sluiten op een Navision omgeving aangezien REV’IT hier al enige tijd mee werkt.

Oplossing

Voor REV’IT! is door ISM eCompany de softwareoplossing Sana Commerce Live ingezet. Deze module biedt een realtime verbinding met Microsoft Dynamics NAV. Hierdoor beheert de gebruiker centraal de bestelprocedure, alle klanten en producten. Zo krijgen klanten en agenten een duidelijk, online maat- en kleuroverzicht. Bestellen is eenvoudig een kwestie van de juiste kleur, maat en hoeveelheid kiezen. De rest van de administratie is geautomatiseerd. Daarnaast zijn voor REV’IT! enkele speciale maatwerkonderdelen toegevoegd, zoals een downloadpagina voor marketingmateriaal en een salespagina voor verkooptools en prijslijsten. Bezoekers kunnen bij producten bovendien speciale features bekijken.

Resultaat

De portal maakt het mogelijk eenvoudig online informatie beschikbaar te stellen. “We kunnen de dealer middels de online portal informeren met specifieke productinformatie, materiaaleigenschappen, REV'IT! nieuws en (links naar) onafhankelijke reviews. Zo kan men de consument in de lokale motorsportwinkel nog beter en uitgebreider van dienst zijn", verklaart Bas Stijntjes, ICT Manager bij REV’IT! Maar daar houden de voordelen nog niet op. “We zien een verbetering in onze klantcontacten; de belasting verschuift van de orderintake en voorraadinformatie namelijk naar een verbeterde service.”

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?