Webshop bouw, beheer en doorontwikkeling

Cross-channel e-Commerce platform

Over Ranzijn Tuin en Dier

Ranzijn tuin & dier bestaat uit acht vestigingen elk met een tuincentrum en een dierenspeciaalzaak. In 1987 werd de eerste dierenspeciaalzaak geopend, waar op bescheiden schaal ook tuinplanten werden verkocht. Anno 2013 heeft Ranzijn tuin & dier 8 vestigingen. Het tuincentrum kenmerkt zich door het groot aantal planten in vele soorten en maten welke dagelijks ingekocht worden. Natuurlijk zijn ook alle typische tuincentrumproducten als meststoffen, gereedschappen en potterie bij Ranzijn tuin & dier verkrijgbaar. In de dierenspeciaalzaak zijn benodigdheden voor elk huisdier te koop. Bekijk de Ranzijn webshop.

Uitdaging

Ranzijn had een verouderde webshop en wilde daarom een nieuwe webshop op een bewezen e-commerce platform. De uitdaging lag in het implementeren van dit maatwerk platform voor Ranzijn.

Oplossing

ISM helpt en ondersteunt Ranzijn bij de eerste stappen in e-commerce. De webshop is gebouwd op SANA Commerce, wat het best aansluit bij de e-commerce behoeften van Ranzijn. Bijzonderheden in het platform zijn de cross-channel mogelijkheden, zo kunnen bijvoorbeeld orders opgehaald worden in de winkels van Ranzijn tuin en dier. Ook is er de mogelijkheid om coupons in te leveren op de webshop.

Het resultaat

Binnen 2 maanden is het nieuwe e-commerce platform voor Ranzijn opgeleverd. ISM eCompany heeft ook de doorontwikkeling van het platform op zich genomen. Bovendien hebben de de online marketing professionals van ISM zoekmachine optimalisatie uitgevoerd voor Ranzijn.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?