Webshop bouw, design en online marketing

e-Commerce strategie en implementatie

Over Primera

Primera is een winkelketen van ruim 400 winkels. Bij Primera kan men onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, loten, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Bekijk de website van Primera.

Uitdaging

Primera deed onderzoek naar de behoeften van haar winkels en consumenten. De online strategie die daarop werd bepaald, voorziet in de opening van een webwinkel. Een webwinkel waarop consumenten onder andere wenskaarten, cadeaukaarten, gepersonaliseerde boeken en foto's kunnen bestellen. Primera wil met de shop een volwaardig rendabel online verkoopkanaal realiseren.

Oplossing

ISM eCompany voorziet Primera in verschillende e-commerce diensten. Zo verzorgen onze e-Commerce designers het design van de webshop. Het eMarketing team verzorgt gerichte online marketing campagnes en richt Google Analytics in, zodat Primera haar online doelstellingen kan meten en analyseren. Daarnaast gaat het eMarketing team de verkoop van cadeaukaarten substantieel verhogen. Dit doen zij door middel van SEO en Adwords campagnes. Ook neemt ISM eCompany de hosting en het beheer voor de website en webshop in handen.

Resultaat

Het resultaat is een webwinkel, geïntegreerd in het Magento Enterprise Platform. De webshop is optimaal indexeerbaar voor zoekmachines. Het Magento Enterprise platform is gekoppeld aan diverse partijen voor het vertonen van ticketinformatie en loterijuitslagen. Daarnaast is het mogelijk om gepersonaliseerde cadeaus en geschenken te bestellen. Op termijn zal dit assortiment uitgebreid worden. Primera geeft aan met de shop een dieper assortiment te kunnen presenteren ‘dan waar in de meeste Primera winkels ruimte voor bestaat.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?