Cross-channel online marketing

Meer rendement met SEO, Adwords en conversie-optimalisatie

Over Lucardi

Lucardi is opgericht in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot grootste juweliersketen van Nederland op het gebied van sieraden, horloges en modeaccessoires. Lucardi staat bekend om de hippe en trendy ontwerpen, die nog altijd een betaalbare prijs hebben. Lucardi heeft inmiddels winkels door heel Nederland en een webshop welke hier te bekijken is.

Uitdaging

ISM eCompany is door Lucardi ingeschakeld om er voor te zorgen dat klanten buiten de fysieke winkels ook de webshop Lucardi.nl eenvoudiger vinden en bezoeken. Hiervoor hebben de online marketing experts van ISM eCompany de webshop van Lucardi geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies.

Oplossing

SEO specialisten van ISM eCompany hebben Lucardi ondersteund op gebieden van techniek, zoekwoordenonderzoek, content, Google Shopping, Google AdWords, Google Places en linkbuilding. Daarnaast begeleidt ISM eCompany Lucardi periodiek in de eCommerce optimalisatie, waarbij verhogen van zowel de klantconversie als verhogen van de orderwaarde centraal staat.

Resultaat

Na het inzetten van de online marketing diensten van ISM eCompany ontving Lucardi in 2013 de nominatie voor de publieksprijs ‘Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie juwelier & bijouterie. Gezien de omvang van dit consumentenonderzoek (285.000 consumenten!) een nominatie waar erg Lucardi en ISM dan ook erg trots op konden zijn. Bekijk de webshop van Lucardi hier.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?