Online Marketing Just Brands

Groter online bereik met Facebook en Youtube

Over Just Brands

Just Brands is een dynamisch modebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en de marketing van topmerken in de kledingindustrie. Just Brands is een multi-brandstore. Just Brands houdt zich bezig met het ontwerp, logistiek, marketing en verkoop van PME Legend, Cast Iron, Vanguard en Tripper Jeans. In het Europese hoofdkantoor in Amsterdam werken honderden modespecialisten met passie en oog voor detail aan de ontwerpen, fabricage en marketing van haar merken. In de Benelux-landen heeft Just Brands 1500 verkooppunten. Bekijk hier de website van Just Brands.

Uitdaging

JustBrands heeft de online marketing experts van ISM eCompany ingeschakeld ter ondersteuning van de commercial van Aviator Jeans. De TV commercial moest online ondersteund worden om een grotere bereik binnen de doelgroep te realiseren.

Oplossing

Voor het ondersteunen van de TV commercial zijn online zowel Facebook als Youtube ingezet. De Facebook campagne was met name gefocust op het bereiken van nieuwe fans en likes terwijl de doelstelling van de Youtube campagne was om bezoek te leiden naar de verkorte versie van de commercial. Voor de Facebook campagne is gebruikt gemaakt van Sponsored stories, Promoted posts en advertising. Bij de Youtube campagne is ingezet op Pre-rolls en promoted videos.

Resultaten van Social Media campagne voor Just Brands

  • 243.000 Youtube bezoekers bereikt
  • 341.200 Views op Facebook
  • 50% Stijging likes en fans

Resultaat

Uiteindelijk werden met YouTube 243.000 bezoekers bereikt waarvan meer dat 20% de commercial bekeken heeft. De promoted video werd gezien door maar liefst 341.200 mensen. Een mooie ondersteuning van de TV campagne. De Facebook campagne heeft uiteindelijk gezorgd voor een bereik van maar liefst 9.432.747 en uiteindelijk een stijging van 50% in het aantal fans en likes. Na deze campagne zijn voor de overige merken Bare Metal, Vanguard en Cast Iron Clothing nog verschillende andere Facebook en Youtube campagnes gevoerd.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?