Cross-channel online marketing

Traffic en conversie-optimalisatie

Over Jeroen Beekman Mode

Persoonlijke aandacht en hart voor het vak zijn belangrijke succesfactoren voor Jeroen Beekman Mode. De modeketen startte in 1968 met de opening van twee winkels op Texel en breidde onlangs uit met een derde filiaal in Leeuwarden. Jeroen Beekman mode verkoopt exclusieve damesmerken zoals Claudia Strater, Gerry Weber, Marccain en Cambio. Sinds kort is de exclusieve dameskleding ook online te verkrijgen. Bekijk hier de website van Jeroen Beekman mode.

Uitdaging

Jeroen Beekman Mode wilde starten met een webshop en wilde zoekmachinemarketing – onderdeel van zijn online marketing plan – uit laten voeren door een specialist op het gebied van SEO en Adwords voor webwinkels. Na een uitgebreide pitch heeft Jeroen Beekman Mode gekozen voor de expertise van ISM eCompany.

Oplossing

Aangezien de webshop van Jeroen Beekman door de vaste technische partner van Jeroen Beekman werd ontwikkeld, heeft ISM tijdens het ontwikkelingsproces een adviserende rol ingenomen op het gebied van zoekmachinemarketing. De SEO consultants van ISM eCompany hebben een technische SEO scan en een trefwoordenonderzoek uitgevoerd. Daarnaast zijn de medewerkers van Jeroen Beekman getraind hoe SEO content op de webshop kan worden geplaatst. Periodiek voert ISM eCompany linkbuilding werkzaamheden uit en is er ook geadviseerd op het gebied van Google Places en Google Shopping. Op basis van de verschillende merken en productgroepen uit het assortiment is een gerichte Adwords campagne opgezet, waarbij het advertentiebudget door de Adwords consultants van ISM op effectieve wijze voor Jeroen Beekman wordt beheerd.

Resultaat

Binnen enkele weken na livegang van de webshop worden op ‘non-branded search’ veel kwalitatieve bezoekers naar de webwinkel getrokken. Het aantal orders via de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines groeit nog altijd substantieel en is hiermee een belangrijke omzetdriver voor de webwinkel. Op alle merken en productgroepen wordt een 1e pagina positie gescoord in Google. Door de effectieve Adwords campagne worden ook veel orders gerealiseerd, met daarbij een zeer positieve ROI op het advertentiebudget. De online marketing consultants van ISM rapporteren, analyseren en optimaliseren de online campagnes van Jeroen Beekman op periodieke basis, zodat voortdurend het maximale resultaat wordt bereikt.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?