Online marketing advies JeansandFashion

Adwords, SEO en conversieoptimalisatie

Over JeansandFashion.com

JeansandFashion.com is een online webwinkel voortgekomen uit de fysieke winkel Paganini in Valkenswaard. Met meer dan 20 jaar fashion ervaring met bekende topmerken is JeansandFashion.com inmiddels een bekende naam en een vertrouwd adres voor de nieuwste collecties merkkleding. Bekijk hier de website van JeansandFashion.

Uitdaging

JeansandFashion.com heeft de online marketing experts van ISM eCompany benaderd om meer online omzet te realiseren met de bestaande webshop. JeansandFashion had op drie belangrijke onderdelen behoefte aan online marketing ondersteuning: - De ROI op de Adwords campagnes was te laag - De vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten was te beperkt - De webshop kampte met een te lage conversie van bezoeker naar koper

Oplossing

De online marketing consultants van ISM eCompany hebben allereerst een analyse gemaakt van de huidige prestaties van Adwords, SEO en conversie. Op basis van deze analyse zijn verbetervoorstellen gemaakt, waarbij ISM tevens verantwoordelijk was voor de uitvoer van deze adviezen. Dit heeft geleid tot een intensief traject tussen JeansandFashion, de technische partner White uit Valkenswaard en de consultants van ISM.

Resultaten binnen 1 jaar voor JeansandFashion

  • 250% Meer bezoekers via zoekresultaten
  • 300% Groei omzetvolume
  • 50% Stijging conversie

Resultaat & doorontwikkeling

Door middel van voortdurende optimalisatie zijn de volgende resultaten behaald: - De Adwords campagnes zijn nu zeer rendabel, waarbij tevens het omzetvolume is gegroeid met 300% - Het aantal bezoekers via de organische zoekresultaten (op ‘non- branded search’) is in 1 jaar tijd gestegen met 250% t.o.v. dezelfde periode vorig jaar. Hierdoor is ook de omzet substantieel toegenomen. JeansandFashion behaalde binnen enkele maanden maar liefst op meer dan 100 zeer brede en meer specifieke zoektermen een top 5 positie in Google. - De conversie van bezoeker naar koper is in 1 jaar tijd gestegen met bijna 50%. ISM adviseert JeansandFashion actief om de omzet en ROI te blijven verhogen. De shop wordt doorontwikkeld op het gebied van conversie en retargeting. Ook adviseert ISM bij de klantcontactstrategie; door middel van automatische en getargete emailmarketingcampagnes kan de omzet nog verder worden verhoogd.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?