Balans tussen conversie en inspiratie

Cross-channel oplossing op basis van Magento Enterprise

Over Hans Struijk Fietsen

Hans Struijk is in 1979 gestart als fietsenmaker in Den Haag. Bij Hans Struijk staat hoge service en het beste verkoopadvies altijd centraal. Dus geen prijsvechter, maar wel altijd het beste advies van de experts. Tegenwoordig heeft Hans Struijk 16 fysieke vestigingen in heel Nederland. Het assortiment bestaat uit fietsen, accessoires en fietskleding van topmerken. Neem ook eens een kijkje op de vernieuwde site.

Uitdaging

Hans Struijk probeert zich niet te onderscheiden op prijs, of door te stunten, maar door  expertise en kwaliteit aan te bieden. De uitdaging was dan ook om in het design en functionaliteit van de site een juiste mix te vinden tussen conversie en inspiratie. Het primaire doel was een e-Commerce omgeving te creëren waarin de bezoeker geïnspireerd raakt en besluit een fysieke winkel te bezoeken voor advies of aankoop van een fiets.

Oplossing

Met het doel van inspiratie in het achterhoofd heeft ISM eCompany de nieuwe site van Hans Struijk gebouwd op het Magento Enterprise platform. Hierbij is speciale aandacht gegeven aan het inspireren van de consument voor het aanschaffen van fietsen voor verschillende doeleinden. Bovendien is de webshop zo ingericht dat duidelijk en eenvoudig gezien kan worden waar de winkels en werkplaatsen van Hans Struijk zich bevinden.

Resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke en inspirerende website waar niet alleen de producten duidelijk te vinden zijn, maar ook zaken als nieuws, evenementen en winkels meteen te vinden zijn. Ook de consument heeft deze nieuwe site erg kunnen waarderen aangezien Hans Struijk door de Nederlandse consument is verkozen tot Tweewielerwinkel van het Jaar 2014! Bekijk de site van Hans Struijk Fietsen hier.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?