Nieuwe webshop gsusindustries®

Webshop met balans tussen branding en conversie

Over gsus

gsus is een Nederlands fashionlabel en kenmerkt zich door haar jonge uitstraling en frisse kleurgebruik. De collectie van gsus bestaat inmiddels uit kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Naast haar winkels in de Benelux beschikt gsus ook over zelfstandige verkooppunten in Moskou, Dubai en Riga. Bekijk hier de webshop van gsus.

Uitdaging

Fashionlabel gsus schakelt ISM eCompany in om een nieuwe webshop te realiseren, waarbij de balans tussen branding en conversie optimaal moest zijn.

Oplossing

ISM eCompany bouwt de webshop op het gebruiksvriendelijke Sana Commerce met een koppeling naar Microsoft Dynamics NAV om ordergegevens, productgegevens, voorraden en productprijzen uit te wisselen. Daarnaast draagt ISM eCompany zorg voor het onderhoud en beheer van de webshop. De online marketingspecialisten van ISM eCompany zorgen ervoor dat de site geheel SEO geoptimaliseerd is verzorgen eveneens de Adwords campagnes.

Resultaat

gsus beschikt nu over een strak vormgegeven en geoptimaliseerde webshop, met diverse features om bezoekers goed te bedienen. Zo is het mogelijk om complete looks met één klik te bestellen en kunnen producten gedeeld worden met vrienden en familie via tal van social media kanalen. Door de aanwezigheid van diverse selectiecriteria vindt de bezoeker snel zijn of haar weg naar het gewenste product. Deze producten kunnen op een wishlist geplaatst worden, om op een later tijdstip de bestelling af te ronden. 

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?