Persoonlijke en relevante e-mailmarketing campagnes

Meer rendement met e-Mailmarketing

Over FitForMe

FitForMe is een oer Nederlands merk en helpt mensen gezond en fit te blijven door supplementen af te stemmen op individuele eet- en leefgewoonten van een persoon. FitForMe heeft sinds 2006 een online webshop. 

Uitdaging

FitForMe verstuurde alleen bulkmailings naar iedere gebruiker die zich had aangemeld voor de nieuwsbrief. FitForMe wilde met haar emailmarketing campagnes persoonlijker en relevanter zijn, zodat ze het rendement op de e-Mailmarketing activiteiten konden verhogen.

Oplossing

ISM gebruikt de specialistische emailmarketing software van Copernica. De emailmarketing consultants van ISM eCompany hebben FitForMe op de volgende onderdelen ondersteund:

- Het opstellen van een klantcontactstrategie: welke potentiele klantcontacten zijn er en op welke wijze kunnen deze klantcontact door middel van email worden ondersteund?

- Het technisch koppelen van het webshop platform en Copernica

- Het inrichten van automatische emailcampagnes zoals verjaardagsemails, achtergelaten winkelmandje, re-activering van bestaande klanten en targeting op basis van eerdere aankopen

- Advies op de emailtemplates. Om gerichter en persoonlijker te zijn, zijn onder andere content, afbeeldingen en aanbod van producten verschillend per klantsegment

- Training in het gebruik van de software van Copernica.

Resultaat

Het aantal online transacties van de webshop door middel van deze gerichte emailmarketing campagnes is substantieel verhoogd. Daarnaast is FitForMe zeer tevreden over het gebruik van Copernica als marketing tool. Het gebruik van Copernica heeft daarnaast geleid tot zeer hoge deliverability van de e-mailnieuwsbrieven. Door middel van de uitgebreide statistieken zoals open ratio, klikratio, bounces, conversies en geografische informatie worden de emailcampagnes voortdurend geoptimaliseerd.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?