Zoekmachine-optimalisatie en conversie-optimalisataie

Internationale online marketing strategie

Over Fatboy®

Voorheen produceerde Fatboy® enkel de beroemde zitzak, maar met de opkomst van de Fatboy family is het kenmerkende design ook van toepassing op lampen, parasols en hangmatten. De Fatboy Collectie is erg uitgebreid en heeft een lijn van producten voor elke inrichting, zowel binnen als buiten. In een periode van 10 jaar veroverde Fatboy® land na land met haar kwalitatief hoogwaardige en aansprekende producten. Bekijk hier de site van Fatboy.

Uitdaging

De uitdaging voor Fatboy was om optimaal vindbaar te zijn in de natuurlijke resultaten van zoekmachines en maximale traffic te creëren door de juiste SEO strategie. De andere uitdaging was om de conversie van bezoeker naar koper te verhogen.

Resultaat

De bezoekersaantallen vanuit organische search zijn in 1 jaar tijd toegenomen met bijna 50%. Mede door een verhoging van de conversie van bezoeker naar koper met gemiddeld 43% nam de omzet vanuit de organische zoekresultaten met ruim 80% toe. Hiermee verdiende Fatboy ruimschoots de investering in SEO terug. De online marketeers van ISM realiseerden op belangrijke zoekwoorden als ‘zitzak’ en ‘hondenkussen’ topposities in Google.

Resultaten na 1 jaar voor Fatboy

  • 50% Meer bezoekers
  • 80% Meer omzet uit zoekresultaten
  • 43% Hogere conversie

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?