Meerdere webshops eenvoudig uitrollen

Centraal multi-webshop platform

Over Canon

Canon is één van ’s wereld grootste leveranciers op het gebied van document management en printen voor professionals. Het brede aanbod van Canon omvat kantoorsystemen voor printen en kopiëren, snelle digitale productieprinters en breedformaat printsystemen voor zowel technische documentatie als display graphics in kleur. Canon is bovendien een toonaangevende speler op het gebied van outsourcing van document management.

Uitdaging

Canon Business Services, de dienstverlenende tak van Canon, levert online diverse soorten studiemateriaal aan studenten van diverse Nederlandse hogescholen en universiteiten. Op de verschillende onderwijsinstellingen wordt vanzelfsprekend niet hetzelfde studiemateriaal aangeboden en ook de processen zijn verschillend. Igor Martin, Business Development Manager bij Canon: “Het is voor ons belangrijk een goed centraal beheersbaar platform te hebben, die als basis dient voor de individuele webshops van de verschillende instellingen. Vanzelfsprekend dienen deze webshops probleemloos aan te sluiten op ons financiële systeem.”

Oplossing

ISM eCompany realiseerde het gewenste platform op basis van de Sana Shop Generator. Het platform dient als basis voor de online shops van de verschillende onderwijsinstellingen.

Resultaat

ISM eCompany heeft een online bestelplatform geleverd dat door middel van een slim content management systeem per instelling opgezet en ingevuld kan worden. Iedere individuele onderwijsinstelling kan haar eigen look & feel doorvoeren en het lettertype en de kleuren aanpassen. De samenwerking met ISM eCompany is Igor goed bevallen: “Tijdens de gesprekken in het voortraject heeft ISM eCompany het vertrouwen gegeven dat zij beheersbaar maatwerk kan leveren en daarmee goed kan inspelen op onze specifieke wensen. Gedurende het project had ik continu het gevoel met competente, enthousiaste en gedreven vakmensen te werken”.

Бажаєте розширити свій досвід у сфері електронної комерції?

Зв'язатися з нами!

Подібні приклади


X
Contact
Direct e-Commerce advice?
<
Contact
Direct e-Commerce advice?